Leírás és Paraméterek
100 %-ban növényi rántottához alkalmas.
Összetevők: víz, aqufaba 15% (víz, csicseriborsó), borsófehérje, napraforgó-olaj, sárgarépalé; színezőanyag: ß-karotin; emulgeálószer: napraforgó-lecitin; savasság szabályzó: citromsav.
500 ml = 6 tojás
Használat előtt felrázandó! Felnyitás után hűtve tárolandó és 4-5 napon belül felhasználandó!
Elkészítés: 3 tojásnak megfelelő rántottához öntsünk kevés olajat vagy növényi margarint a serpenyőbe, majd melegítsük fel. 250 ml-t a scramled with aquafaba-ból öntsünk az előmelegített serpenyőbe, majd kavarjk meg és süssük a kívánt állag eléréséig.
Átlagos tápérték 100g termékben | |
Energia | 546kJ/131kcal |
Zsír | 9,1g |
-amelyből telített zsírsavak | 2,9g |
Szénhidrát | 2,5g |
-amelyből cukrok | 1,5 g |
Rost | <0,1g |
Fehérje | 9,7 g |
Só | 0,5g |
Nettó tömeg: 500ml
Gyártó: EURO S.P.I.D.Srl
További információkért írjon nekünk bizalommal az info@vegabonshop.hu e-mail címre!
IR-ben fogyasztható | Igen |
Gluténmentes | Igen |
Tej- és laktózmentes | Igen |
Tojásmentes | Igen |
Szójamentes | Igen |
Hozzáadott cukortól mentes | Igen |
Vegán | Igen |
Bio | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!